sunnuntai 14. elokuuta 2011

Maalari maalasi taloa...

Hiphei! Nyt se on maalattu kertaalleen ulkoa ja vielä sisämaalaus olisi edessä, ennen kuin pääsen sisustamaan. Tosin sisustus jutut taitavat jäädä sitten ensi vuoteen :)

Meillä onkin maalaus pensselit heiluneet suuntaan kuin toiseenkin heti aamusta! Kaiteet ovat kohta kaikki maalattu ja leikkimökki myös. Vielä olisi terassin laudat käsittelyssä, jonka jälkeen done!

Maalaaminen onkin aika kivaa puuhaa :) Ei stressaa ja saa ihan omissa mietteissään tehdä puuhaa. Uskollisesti radio soittaa kappaleita vieressä ja tunnelma onkin aika leppoisa :)

Taidanpas vielä mennä viimeistelemään muutaman kaiteen! Ihanaista sunnuntaita kaikille :)

ps. Enää viikko lomaan ja pienestä lomakuumeesta onkin kasvanut aika suuri ! Passi on jo miltei laukussa ja matkalaukut onkin kaivettu esiin.. Voiko elämältä enää enempää odottaa! Ihanaa!


lauantai 13. elokuuta 2011

Siellä missä muruseni on..

Koti.. Se on ollut meidän perheen koti kohta 6 vuotta. Siellä on monet ilot ja surut vietetty. Se on se paikka missä olo tuntuu turvalliselta.

Mutta ... Mutta.. Kuten arvata saattaa mikään ei ole ikuista ja uusia haaveita sekä ideoita on koko ajan. Minä olisin valmis heti tarttumaan uusiin haasteisiin, mutta pientä jarrutusta tapahtuu toiselta puoliskolta. Haluaisin yksikerroksisen sekä hieman selkeämmän muotokieleltään olevan talon! Ehkäpä joskus minä vielä saan sen valkoisen unelman.. Sitä hetkeä odotellessa.. Odottavan aika on pitkä..

Tässä kuvassa meillä on hieman remontintynkää menossa. Vanhat ruskeat kaiteet saavat väistyä ja uudet mustat tulevat tilalle. Sekä itse terassin lauta muuttaa väriä- mustaksi.. Siitä sitten myöhemmin lisää :)



Nurmikon hoidossa minulla on vielä hommaa. Nurmikolla ja minulla ei ole oikein hyvä suhde, sillä minä olen todella allerginen kaikelle vihreälle , joten hoito jää hieman vähemmälle.....

Joka tapauksessa tämä on meidän koti <3 Rakastan sitä - jopa sen kaikki ihania epämääräisiä sisustusratkaisuja mitä tein 5 vuotta sitten ..heh





Pieni mies työn touhussa...

torstai 11. elokuuta 2011

Vierashuone

Tässä olisi sitten seuraavaksi esittelyssä vierashuone.. Ikean kammotus hallitsee huonetta sen verran,että vaaleaa tekstiiliä kaipaa seuraksi.. Verhot minulta puuttuvat ja jotain pikku kivaa myös, mutta kaikki aikanaan :) Meillä on nyt operaatio tekstiilit kuntoon koko kodissa , joten tämä huone saa vielä odottaa niitä täydellisiä yksilöitä.

Muuten pidän ilmeestä. Yksinkertainen, valoisa ja selkeä :)



Ja tietenkin pienen miehen pupu oli päikkäreillä siellä.. Missäköhän se itse herra viilletti mennä.... ?

tiistai 9. elokuuta 2011

Pienen miehen tarina..

Taas sitä mennään, tarhan kautta töihin! Pieni mies onkin jo pukeutunut tälle päivää ja kenkiä vaille valmiita ollaan menemään! 



Voin sanoa,että on hieman outo katsoa tuota nuorimmaista,sillä kuten kuvasta näette on herraa hieman operoitu hiuksista. Varasin ihan oikean parturin molemmille pojille ja tietenkin vanhempihan suorastaan nautti operaatiosta päät kuntoon! Sitten tulikin meidän nuorimmaisen vuoro ja viimeiset kuuluisat sanat olivatkin : Miun päätä ei vaappina leikata. Ja kädet puuskaan. Siinä olikin parturi sedällä tekemistä.. Lopulta parturisetä nosti kädet ilmaan ja sanoi,etten leikkaa! Ei muuta kuin kotia, muumitikkari suuhun ja  kone kaunhiiseen kätösiin. Aluksi pelkäsin,että tästä tulee jotain katastrofaalista, mutta itseasiassa näyttää aika kivalta :) Toisesta tuli oikein suloinen tapaus. Hieman pyöreät posket  ja isot silmät tulevat kauniisti esiin. Pieni temperamentikkomme käytti tikkaria vain pois suusta muutaman kerran operaation aikana ja sanoi: älä sitten isi sotke minun vaatteitani! Keneenköhän tullut .... ?

Millaisia kokemuksi teillä on pienten ihmisten parturikäynneistä? Tämä oli meidän perheessä ainutlaatuinen tapaus, sillä isompi on aina suostunut kaikkeen .. Tässä nuorimmaisessa onkin haastetta :)

lauantai 6. elokuuta 2011

Päivän asua..

Iltaa kaikille :)

Hieman jälkijunassa mennään, mutta ei kait se haittaa ... Eli tässä näkyy päivän asuani. Tosin nyt se on jo vaihtunut päivän asusta yöpuvuksi..
Pidän hyvin yksinkertaisesta pukeutumisesta.. Monen mielestä ehkä jopa hieman tylsäkin tyyli, but trust me, olen kokeillut tyyliä kuin tyyliä ja nyt tämä tyyli mitä noudatan on ollut jo minulla pitkään. Rakastan erilaisia mekkoja / hameita. Kaikki aikalailla klassisia malleja:) Viihdyn parhaiten mustassa hameessa johon on yhdistetty erilaisia paitoja / jakkuja / neuletakkeja.. Tässä onkin yksi lemppari tyyleistä. Yksinkertainen musta hamonen, johon on yhdistetty pusero.. Nakkasin sitten tämän kanssa töihin myös jakun :)



Nyt vain kynttilän valoa ja tietenkin vielä yksi klassikko valaisin tuomaan tunnelmaa tähän ihanaan lauantai iltaan.. Harri Koskisen Block- valaisin.. Niin kaunis pehmeä valo ja niin tunnelmallinen..



Mukavaa lauantai iltaa kaikille!!

keskiviikko 3. elokuuta 2011

Hyvä ruoka, parempi mieli ..

Tässä olisi hieman kuvaa paikasta, jossa koko perheellä pyritään viettämään aikaa, joka ikinen päivä - ruokapöytä..

Pitkään mietittiin sopivaa pöytää meille. Kierreltiin mittailtiin, pähkäiltiin väriä ja sitä rataa. Päätös ei ollut helppo.. Meillä oli aikaisemmin korkakiiltoinen neliskanttinen pöytä, mutta kiitos meidän nuorimmaisen lusikka harjoittelun jälkeen,  pieni mies oli hakannut pöydän kannen rikki kauttaaltaan..

Neliskanttinen malli kuitenkin viehätti sen verran,että haluttiin myös uudesta pöydästä neliskanttinen. Päädyttiin mustaan Kartellin Four pöytään. Siinä on aika veikeet jalat ja nyt fiksumpana , tilattiin lasikansi pöytään ( joka tosin saa heti lähteä , kun pieni mies kasvaa isommaksi ja lusikka pysyy ainoastaan akselilla lautanen-suu ;). Ajatus väristä oli  nyt musta. I know, on liian tumma väritykseltään pähkinä parkettia vasten, mutta tarkoitus on muuttaa jonkin ajan päästä taloon,jossa olisi valkoiset lattiat.. Nämä on niitä ns. pitemmälle mietittyjä hankintoja..

Taitaakin tästä hipsiä nyt iltaherkulle..  Jäätelöä ja mansikoita..