tiistai 9. elokuuta 2011

Pienen miehen tarina..

Taas sitä mennään, tarhan kautta töihin! Pieni mies onkin jo pukeutunut tälle päivää ja kenkiä vaille valmiita ollaan menemään! 



Voin sanoa,että on hieman outo katsoa tuota nuorimmaista,sillä kuten kuvasta näette on herraa hieman operoitu hiuksista. Varasin ihan oikean parturin molemmille pojille ja tietenkin vanhempihan suorastaan nautti operaatiosta päät kuntoon! Sitten tulikin meidän nuorimmaisen vuoro ja viimeiset kuuluisat sanat olivatkin : Miun päätä ei vaappina leikata. Ja kädet puuskaan. Siinä olikin parturi sedällä tekemistä.. Lopulta parturisetä nosti kädet ilmaan ja sanoi,etten leikkaa! Ei muuta kuin kotia, muumitikkari suuhun ja  kone kaunhiiseen kätösiin. Aluksi pelkäsin,että tästä tulee jotain katastrofaalista, mutta itseasiassa näyttää aika kivalta :) Toisesta tuli oikein suloinen tapaus. Hieman pyöreät posket  ja isot silmät tulevat kauniisti esiin. Pieni temperamentikkomme käytti tikkaria vain pois suusta muutaman kerran operaation aikana ja sanoi: älä sitten isi sotke minun vaatteitani! Keneenköhän tullut .... ?

Millaisia kokemuksi teillä on pienten ihmisten parturikäynneistä? Tämä oli meidän perheessä ainutlaatuinen tapaus, sillä isompi on aina suostunut kaikkeen .. Tässä nuorimmaisessa onkin haastetta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti