torstai 21. heinäkuuta 2011

Kodin sydän..

Meidän kodin sydän on ehdottomasti olohuone..  Tila, josta minä pidän eniten ( parvekkeen lisäksi ;) Talvella ehdottomasti parasta on takkatuli, jota pyrin pitämään joka ilta.. Kummasti se vain tuo sitä jotain taianomaista tunnelmaa ja samalla rahouhoittaa..

Olohuoneen sisustaminen on vielä meillä hieman kesken.. Haluan vielä paljon uusia tyynyjä sekä uusia valaisimia, muutama malli on jo katsottu valmiiksi ;) Viimeisin hankinta olohuoneeseemme on Harri Koskisen K-tuoli.. Toinen tuoli meillä  on yläkerrassa makuuhuoneessa. K-tuoli on ehdottomasti meidän nuorimmaisen lemppari paikkoja.. Sieltä on sitten eräätkin soseet putsattu, mutta paras on ehdottomasti banaani.. Sitä on mukava raaputella irti kankaan väleistä... Mutta sehän on vain sitä elämää ;)


3 kommenttia:

  1. Elämistä vartenhan se koti pitää ollakin. Mutta ehkä se banaani saattais tosiaan vähän ärsyttää ;) Jännä miten itselläkin on vauvan tultua muuttunut ajatusmaailma, ennen kaikki piti olla tiptop, nyt mua jo lämmittää ajatus siitä miten napero levittää legonsa olohuoneen lattialle, samalla kun me vanhemmat puuhaillaan jotain muuta... Saa nähdä miten todellisuus sitten eroaa kuvitelmista, kunhan niiden legojen sun muiden aika koittaa ;)

    VastaaPoista
  2. Niin ja piti vielä sanomani, että tyylikäs olohuone :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos todella paljon! Hieman on vielä meillä paljasta, mutta eikös se ole niin,että hiljaa hyvä tulee ;)

    Voi niitä kultaisia aikoja, jolloin ainoana olohuoneen sotkuna toimi omat sisustuslehdet yms.. Mutta muutosta on ilmassa... Lelujen määrä olohuoneeseen ei ole tosin vähentynyt,mutta se,ettei molemmat raahaile niitä pitkin ja poikin olohuonetta,vaan leikkivät keskenään jolloin lelutkin pysyvät suhkot hyvin samassa paikassa , tämä äiti tykkää!! Tosin siihen siivoamiseen kummasti kaverukset ottavat jalat alleen.....ja äiti siivoo..... :)

    VastaaPoista