tiistai 26. heinäkuuta 2011

Korkeatila..

Tämä oli aivan ehdoton saada silloin n. 5 vuotta sitten... Korkeatila... Nyt jos saisin valita asiat toisin, kerran koettu, toista kertaa ei kiitos.. Korkeatila tuo sitä avaruutta tilaan ,mutta tuo se myös akustiikan kannalta huonoja myös mukanaan. Meillä siis kaikuu olohuoneessa.. Mietinnässä on ollut jo pitkään erilaiset akustiikka levyt.

Muuten pidän yhä meidän ikkunoiden välissä näkyvistä valaisimista, sillä ne toimivat himmentimillä ja niistä saa aika kivankin tunnelmavalon iltaisin :) Tunnetusti minä olen ikuinen tunnelmanluoja.. Rakastan kynttilöitä ja himmeitä valoja... Varsinkin lämpimät pimeät syysillat ovat meille tervetulleita :)

2 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja löytyi täältä blogista. Teillä vaikuttaa olevan oikein kaunis koti.

    Meillä on korkeaa tilaa ainoastaan porrastilassa ja eteisaulassa (n.10+10m2)ja rakastan noita tiloja. Laitoimme jo rakennusvaiheessa aulankattoon akustiikkalevyt ja meillä ei kaiu mattojen vähyydestä ja pelkistetystä sisustuksesta huolimatta.

    Tästä seinä kuvasta tuli mieleen, pari ideaa sinulle. Toivottavasti et pahastu. Onko nuo korkealla olevat ikkunat ulos vai 2.kerrokseen? Oletko miettinyt miltä näyttäisi jos ikkunat olisivat seinän väriset? Suosittelisin myös kokeilemaan eri mallista taulua tuohon tv:n taakse tai mieluiten jättäisin taulun kokonaan pois ja siirtäisin tv:n seinälle. Nyt tuolla seinällä on jo aika paljon kaikenlaista, kun takka ja oviaukkokin rikkovat seinää.

    VastaaPoista
  2. Heippa!

    Ikkunat ovat 2 kerrokseen menevät.. Ikkunat ovat maitolasia, joten ne läpäisevät valon :) Kun alhaalla valot ovat päällä, niin ikkuvat valaistuvat toiselle puolelle ja toisin päin.. Korkea tila on n. 6m korkea, jos taulu otetaan pois ja seinään kiinnitetään tv, niin seinästä tulee mittasuhteiltaan hieman hassun näköinen. Itseasiassa taulua on tarkoitus nostaa ylemmäs ( projekti ; ) Mutta ideoita aina otetaan vastaan ja kaikki kuunnellaan :)

    VastaaPoista