maanantai 25. heinäkuuta 2011

Lemppari valaisin..


Tämä on minun yksi aivan suosikeistani.. EN koskaan kyllästy Kartell:in Bourgie valaisimeen.. Voisin ottaa jokaista väriä yhden!! Haaveissa olisikin saada musta seuraavaksi yläkerran työaulaan....... Tällä hetkellä meitä ilahduttaa kyseinen valaisin olohuoneessa, eteisessä sekä aulassa.. Tunnustan suoraan olevani Kartell fani! En tiedä mikä kartellin tuotteissa viehättää, mutta ne vain tuntuvat omiltani :)

Jeps, edelleen kuvani ovat hieman huonolaatuisia, mutta I am working on it ;)

Tämä fani taitaa lämmittää saunan ja pohtiikin,että mikä tila on hankalin sisustaa.. Sauna! Jotain uutta tekstiiliä haluaisin sinnekkin,mutta valikoimat ovat aikas pienet... Vihjeitä saunan sisustamiseen otetaan vastaan :)

5 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä kaunis valaisin. Eipä sinne saunaan kai oikein paljoa mitään voi laittaa, tuikkuja tai lyhtyjä, saunatyynyt? Meillä on kaks saunaan tarkoitettua tyynyä ja pikkuinen saunatonttu ;)Ja laudeliina tietysti.

    VastaaPoista
  2. Meillä on saunan nurkassa selkänojan päällä sellainen pieni hylly ja siinä tuikkuja ja lyhtyjä. Tykkään ite myös saunassa tyynyistä, niitä onkin kertynyt jo muutama. Mutta eniten kai saunan ilmettä voi muuttaa maalaamalla seiniä ja lauteita. Blogissani on sinulle tunnustus. :)

    VastaaPoista
  3. Seinien maalaaminen on ollut mielessä. Nyt näytetään aika paljon saunan värinä mustaa ja musta harmaata.. Haaveilisin itse valkoisesta saunasta, mutta en ole vielä nähnyt valmiina sellaista ja nyt mietin,että rohkenisko vain tuumasta toimeen :)

    Hanilo : Kiitoksia paljon, tässähän ihan punastuu ;)

    VastaaPoista
  4. Beautiful lamp! I have one too ;) :) and love it! XO

    VastaaPoista