perjantai 16. syyskuuta 2011

Eteisen uusi tulokas..

Vaikka välillä koti tuntuukin paikalta, jossa tekisi mieli heilua leka kädessä ja laittaa paikkoja uusiksi, niin onneksi siihen helpotusta löytyy joskus helpommankin kautta.

Olen pitkään jo haaveillut naulakosta.. Nyt ei enää tarvitse haaveilla, sillä viikonloppuna klik klik kotisohvalta ja paketti saapui jo keskiviikkona! Voi tätä riemua! Oka naulakko on aivan ihana ja huomaamattansa ollut jo käytössä. Pienet pojat huomasivat jo heti käyttötarkoituksen ja kummasti eteisessä ei enää loju poikien takkeja, vaan heittävät mieluusti naulakkoon. Nolo vain näin lopuksi tunnustaa,että tuo naulakko on ostettu minun miehelle, pienenä vinkkinä, että ne makuuhuoneessa olevat vaatteet voisivat yläkerrassa heittää tuohon.

Tällä hetkellä naulakko on vielä poikien riemuksi jätetty alakertaan:)









Huomenna on vapaa päivä töistä ja se tarkoittaa aikaa koko perheelle. Olen vähentänyt viikonloppu vuoroja ,joten tuntuu uskomattoman ihanalta viettää perheen kanssa aikaa viikonloppuisin. Maanantaina jaksaa taas mennä töihin uudella innolla! Nyt menee aika kivasti, mutta haitanneeko tuo?? 

Miten te vietätte ihanan viikonlopun?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti