tiistai 13. syyskuuta 2011

Peilistä kurkistaa aamuisin pikkuinen mörkö..

Aamulla aikaisin ylös ja peiliin katsoo hieman vähemmän pirteän näköinen äiti..Viikonloppu meni meillä hieman mönkään, johtuen meidän pienimmäisen korvatulehduksen takia, mutta nyt näkyy jo valoa tunnelin päässä.. Antibiootti on vaikuttanut ja energiatasot on nostettu taas kohti kattoa :) Tosin huomaa,että ollaan oltu kotosalla, sillä lastenhuone on sen näköinen pitkästä aikaa,että sisällä ollaan leikitty. Huomenna tarhaan ja arki palautuu normaaliksi!

Mutta nyt voi puhtaalla omalla tunnolla kertoa,että tämä äiti on ollut hieman väsyneen näköinen mörkö aamuisin ( yövalvomiset , pikkuisen miehen takia )  Juuri siksi haluankin panostaa kunnon kasvojenpuhdistusaineisiin. Sillä välin,kun kahvi porisee aamuisin, puhdistan kasvoni yön jäljiltä ja aamu-unisuus alkaa jo häipyä. Pian lapset heräilevätkin ja aamutouhut alkavat :) Nyt alkaa arki taas meillä rullaamaan !

Ilman näitä aineita en pärjää : Lancomen puhdistusaineet ja Lancomen kosteusvoide ovat pettämätön yhdistelmä. Tästä rutiinista en luovu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti