torstai 8. syyskuuta 2011

Pienet lämpöiset varpaat..

Ainakin yksi asia on varma täällä : täällä pohjoisessa on kylmä ja pitkä talvi.. Viime talvena lähdin viemään lapsia tarhaan ja mittari näytti -37.7. astetta.. Itku siinä meinasi tulla tällä äidillä, kun pelkäsin todella paljon sitä, että auto jättäisi tarhamatkalla tielle. Huokasin helpotuksesta, päästyäni tarhalle. Pojat nopsaa sisälle ja matka jatkuu. Vaikka meillä onkin uusi auto, ei tuollaiset pakkaslukemat takaa sitä,että uusi auto toimii aina. Joka tapauksessa meille kävi hyvin :) Tarhalle päästiin ja minä vielä siitä jopa töihin! Ei hassummin!

Meillä minä olen sellainen viluinen ihminen ja myös toinen meidän pojista tarvitsee lämmintä reilummin ylle, joten viime talvena otettiin ruskovillan hanskat ahkeraan käyttöön ulkohanskojen alle! Niinpä lampaanvillalla jatketaan tämäkin vuosi..

Stockamannilla oli aivan nappiin osuva kanta-asiakastarjous, joka houkutteli heti tilaamaan. Tilasin pojille Emut talveksi. Paketti tuli, mutta harmikseni kengät olivat liian pienet.. Siispä vaihtoon meni! Mutta voi,että ne olivat pehmeät ja ihanan tuntuiset ja pojatkin tykkäsivät aivan kamalasti, olivat kuulemma niin kivat,että sisälläkin voisi pitää , heh :) Nyt tuli nappi ostos ! Meillä ei kovilla pakkasilla enää varpaita palele! Aika kiva juttu :)



emu-ugg-boots.jpg





                                                                                    ( Kuva lainattu )



   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti